Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
10
g olive oil
lub 10 g oil - 10 g unsalted butter
- 350 g echalion shallots, halved lengthways
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1194 kJ / 285 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 5.1 g
- Sód
- 45 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed Aubergine (400 g)
35min
Browned Beef Strips
15min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 min
Browned Onions (200 g)
25min
Sautéed Fresh Mushrooms (300 g)
25min
Browned Beef Cubes (Medium)
15min
Browned Shallots (250 g)
25min
Sautéed Shallots (250 g)
20 min
Sautéed Red Peppers with Onions
25min
Browned Beef Cubes (Well Done)
15min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25min