Urządzenia i Akcesoria
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Goat's Cheese Flans and Leeks
-
butter for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
milk130 g
-
soft goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, sliced (5 mm)300 g
-
red peppers diced (1 cm)50 g
Yoghurt Sauce
-
soft goat's cheese60 g
-
plain yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cheesecake (unbaked)
5 Std. 30 Min
Lemon Avocado Sauce
35 Min
Steamed bread rolls
2 Std. 10 Min
French Onion Soup (TM5)
1 Std.
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2 Std. 20 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Potato cakes
45 Min
Meat Stock Paste
45 Min
Paleo Sandwich Bread
1 Std. 30 Min
Cheese and Walnut Patties
Keine Bewertungen
Pancakes with Spinach, Bacon and Ricotta
1 Std. 45 Min
Avocado Mayonnaise
10 Min