
Urządzenia i Akcesoria
Ravioli al radicchio
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
Pasta fresca
-
di farina tipo 00300 g
-
uova3
Ripieno
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi100 g
-
scalogno a pezzi1
-
di olio extravergine di oliva20 g
-
di spinaci baby freschi200 g
-
di radicchio a pezzi400 g
-
di ricotta fresca ben scolata dal siero250 g
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato fresco1 pizzico
-
farina q.b.
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
610 kcal /
2552 kJ
Białko
31.4 g
Tłuszcz
23.7 g
Węglowodany
67.5 g
Błonnik
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Bontà ripiene
10 Przepisów
Włochy
Włochy