Ravioli al radicchio

Ravioli al radicchio

3.8 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

Pasta fresca
  • di farina tipo 00
    300 g
  • uova
    3
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    100 g
  • scalogno a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di spinaci baby freschi
    200 g
  • di radicchio a pezzi
    400 g
  • di ricotta fresca ben scolata dal siero
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    1 pizzico
  • farina q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 610 kcal / 2552 kJ
Białko 31.4 g
Tłuszcz 23.7 g
Węglowodany 67.5 g
Błonnik 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...