Ravioli al radicchio
TM6 TM5

Ravioli al radicchio

3.8 (13 ocen)

Składniki

Pasta fresca

  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova

Ripieno

  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 1 scalogno a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di spinaci baby freschi
  • 400 g di radicchio a pezzi
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • farina q.b.

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2552 kJ / 610 kcal
Białko
31.4 g
Węglowodany
67.5 g
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
5.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy