Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
Ripieno
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di spinaci baby freschi
- 400 g di radicchio a pezzi
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- farina q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2552 kJ / 610 kcal
- Białko
- 31.4 g
- Węglowodany
- 67.5 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Błonnik
- 5.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortelli di zucca mantovani
2h 30min
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Cappellacci al gorgonzola e verza
1h 20min
Ravioli al radicchio in crema di balsamico
1h 30 min.
Cappellacci di sfoglia al basilico con ripieno di seppie
1h 5 min.
Pasta all'uovo
1h
Ravioli ai carciofi e pancetta
1h 20min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Ravioli ai carciofi
1h 30 min.
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1h 30 min.
Farfalle all'uovo
1h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1hod. 50min