Plum and raspberry cobbler
TM6 TM5 TM31

Plum and raspberry cobbler

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 700 g plums, stones removed and flesh cut into 6 wedges
  • 300 g raspberries (fresh or frozen)
  • 1 ½ tbsp brown sugar (see Tips)
  • 2 tbsp orange juice
  • 110 g self-raising flour, plus extra for dusting
  • 80 g wholemeal spelt flour (see Tips)
  • 1 tsp baking powder
  • 90 g butter, chilled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 2 eggs
  • milk, for brushing
  • pouring (whipping) cream, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
729 kJ / 173.5 kcal
Białko
4.8 g
Węglowodany
24.6 g
Tłuszcz
5.5 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Błonnik
4 g
Sód
167.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy