Urządzenia i Akcesoria
Plum and raspberry cobbler
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
-
plums stones removed and flesh cut into 6 wedges700 g
-
raspberries (fresh or frozen)300 g
-
brown sugar (see Tips)1 ½ tbsp
-
orange juice2 tbsp
-
self-raising flour plus extra for dusting110 g
-
wholemeal spelt flour (see Tips)80 g
-
baking powder1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces (2-3 cm)90 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
eggs2
-
milk for brushing
-
pouring (whipping) cream to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
167.2 mg
Białko
4.8 g
Kalorie
729 kJ /
173.5 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
2.8 g
Węglowodany
24.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Home-style soda bread with spring onion
1 godz.
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Custard
10 min
Apple cake
1 godz.
Rustic bread
2 godz.
Vegetable soup
35 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Vitality truffles
25 min
Lemon delicious
1 godz. 5 min
Shortbread
1 godz.