Herbst-Kroketten mit Steinpilzen

Herbst-Kroketten mit Steinpilzen

3.1 14 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
50 Stück

Składniki

  • Steinpilze, frisch
    200 g
    200 g Kräuterseitlinge, bzw. Champignons
  • natives Olivenöl
    50 g
  • Butter
    100 g
  • Zwiebel
    30 g
  • Mehl
    170 g
  • Milch lauwarm
    800 g
  • Muskat
    1 Prise
  • Salz
    2 Prisen
  • Paniermehl
    400 - 500 g
  • Eier verquirlt
    2 - 3
  • Öl zum Frittieren
    300 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 346 kcal / 1446 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 6 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...