Urządzenia i Akcesoria
Herbst-Kroketten mit Steinpilzen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
50 Stück
Składniki
-
200 g Kräuterseitlinge, bzw. ChampignonsSteinpilze, frisch200 g
-
natives Olivenöl50 g
-
Butter100 g
-
Zwiebel30 g
-
Mehl170 g
-
Milch lauwarm800 g
-
Muskat1 Prise
-
Salz2 Prisen
-
Paniermehl400 - 500 g
-
Eier verquirlt2 - 3
-
Öl zum Frittieren300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
26 g
Kalorie
1446 kJ /
346 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Garnelenbällchen
30 min
Hähnchen-Spargel-Tartelettes
1 godz. 35 min
Romana-Röllchen mit Caesar-Dip
1 godz.
Teig für Wan Tans
1 godz. 15 min
Garnelenchips
35 min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 godz. 10 min
Dumplings
45 min
Vegetarische Rollen
25 min
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40 min
Dim Sum 'Shumai'
2 godz.
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 min
Wan Tan mit Ricotta und Käsesauce
40 min