Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g dried rice noodles
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 1 eschalot
- 1 - 2 fresh chillies, trimmed and cut into halves (see Tips)
- 4 sprigs fresh coriander, roots and stalks (see Tips)
- 1 tbsp sesame oil
- 1 jar laksa paste (approx. 220 g - see Tips)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 4 whole eggs
- 6 stalks baby bok choy, leaves and stalks separated and cut into pieces (4-5 cm)
- 200 - 250 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 400 g coconut milk
- 2 fresh kaffir lime leaves
- 2 skinless chicken thigh fillets, cut into pieces (4 cm)
- boiling water
- fish sauce, to taste
- lime juice, to taste
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices for garnishing
- 2 - 4 tbsp fried shallots, for garnishing
- 100 g bean sprouts, for garnishing
- fresh coriander leaves, for garnishing
- 1 lime, cut into quarters, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2874 kJ / 684.3 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.7 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 2094.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quick massaman beef curry
40min
Thai green chicken curry
30min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Prawn and chicken laksa
40min
Thai beef salad
1h 15min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Coconut lamb curry
2h
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Nasi goreng
40min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min