Urządzenia i Akcesoria
Curry laksa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
dried rice noodles150 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
eschalot1
-
fresh chillies trimmed and cut into halves (see Tips)1 - 2
-
fresh coriander roots and stalks (see Tips)4 sprigs
-
sesame oil1 tbsp
-
laksa paste (approx. 220 g - see Tips)1 jar
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
water400 g
-
whole egg4
-
baby bok choy leaves and stalks separated and cut into pieces (4-5 cm)6 stalks
-
firm white fish fillets cut into pieces (4 cm)200 - 250 g
-
coconut milk400 g
-
fresh kaffir lime leaves2
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (4 cm)2
-
boiling water
-
fish sauce to taste
-
lime juice to taste
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices for garnishing2
-
fried shallots for garnishing2 - 4 tbsp
-
bean sprouts for garnishing100 g
-
fresh coriander leaves, for garnishing
-
lime cut into quarters, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2094.3 mg
Białko
54 g
Kalorie
2874 kJ /
684.3 kcal
Tłuszcz
35 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
36.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45 min.
Nasi goreng
40 min.
Asian chicken noodle soup
1h 35 min.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2h
Pad Thai noodles with prawns
30 min.
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min.
Chiang Mai noodles
25 min.
Prawn and chicken laksa
40 min.
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min.
Coconut fish curry
1h 10 min.
Wonton soup
1h
Thai green chicken curry
30 min.