Urządzenia i Akcesoria
Niu rou mian (beef noodles)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet cut into thin slices300 g
-
dark soy sauce2 tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
white sugar1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
sesame oil2 tsp
-
cornflour2 tsp
-
flat rice stick noodles (dried or fresh - 1 cm width)250 g
-
brown onion cut into thin slices150 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into julienne3 cm
-
vegetable oil1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices2
-
fresh bean sprouts150 g
-
fresh chives cut into pieces (2 cm)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 portions
Sód
3952 mg
Białko
101.9 g
Kalorie
8299.9 kJ /
1976.2 kcal
Tłuszcz
43.7 g
Błonnik
16.4 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
279.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey BBQ Chicken
1 godz.
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Sweet and sour pork
40 min
Stir-fry beef bowl
35 min
Swedish meatballs with gravy
30 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Beef stew with buttermilk dumplings
1 godz. 40 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min