![Niu rou mian (beef noodles) Niu rou mian (beef noodles)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CEC4B8D1-D769-44E9-811F-DA24F1F41271/Derivates/B07B8816-97B2-4C7D-BE53-B4555C11426B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g beef fillet, cut into thin slices
- 2 tsp dark soy sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 tsp white sugar
- ½ tsp ground white pepper
- 2 tsp sesame oil
- 2 tsp cornflour
- 250 g flat rice stick noodles (dried or fresh - 1 cm width)
- 150 g brown onion, cut into thin slices
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 1 tbsp vegetable oil
- 1 - 2 pinches salt
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 150 g fresh bean sprouts
- 40 g fresh chives, cut into pieces (2 cm)
- Wartości odżywcze
- na 4 portions
- Kalorie
- 8299.9 kJ / 1976.2 kcal
- Białko
- 101.9 g
- Węglowodany
- 279.6 g
- Tłuszcz
- 43.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 16.4 g
- Sód
- 3952 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Korean barbecue chicken with rice
45min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Sweet and sour pork
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Chicken katsu curry with rice
1 Std. 40 Min
Honey BBQ Chicken
1 Std.
Chicken teriyaki
20 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Chicken meatballs with coconut rice
35min
Stir-fry beef bowl
35min
Asian-style pork noodles
1 Std.