Urządzenia i Akcesoria
Ice cream cone cupcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
30 portions
Składniki
Cupcakes
-
mini ice cream cones (see Tips)24 - 28
-
white sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs4
-
self-raising flour400 g
-
salt1 pinch
-
natural food colouring of choice (approx. 3 colours)
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
137.3 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1370 kJ /
326.2 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hash browns
40 min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Chocolate chip muffins
40 min
Critters and crawlers
2 godz. 25 min
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7 godz. 5 min
Basic vanilla cake
55 min
Baked cheesecake
3 godz. 10 min
Two-layer chocolate cake
3 godz. 20 min
Giant doughnuts
2 godz. 40 min
Robot cake
2 godz.
Damper with golden syrup butter
40 min
Aussie damper
45 min