
Urządzenia i Akcesoria
Ice cream cone cupcakes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
30 portions
Składniki
Cupcakes
-
mini ice cream cones (see Tips)24 - 28
-
white sugar250 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened250 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
buttermilk200 g
-
eggs4
-
self-raising flour400 g
-
salt1 pinch
-
natural food colouring of choice (approx. 3 colours)
Buttercream icing
-
icing sugar (see Tips)500 g
-
unsalted butter cut into pieces and softened240 g
-
boiling water2 tsp
-
natural vanilla extract½ tsp
-
100s and 1000s sprinkles (or sprinkles of choice)
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
326.2 kcal /
1370 kJ
Białko
3.7 g
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
44.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Sód
137.3 mg