Urządzenia i Akcesoria
Wonton soup (pork)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Wontons (pork)
-
olive oil for greasing
-
fresh Swiss brown mushrooms or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters150 g
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)150 g
-
piece fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
garlic clove1
-
pork mince300 g
-
white pepper2 tsp
-
light soy sauce45 g
-
Shaoxing wine10 g
-
sesame oil10 g
Broth
-
wonton wrappers (1 packet)24
-
Shaoxing wine20 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)50 g
-
water1500 g
-
sugar2 tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into julienne5 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices6
-
soy sauce15 g
-
bok choy roughly chopped1 bunch
-
fresh coriander leaves only, for garnishing½ bunch
-
red chilli oil for garnishing (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1193.7 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
1991.4 kJ /
474.2 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
37.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Chicken stock paste
45 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Brazilian cheese puffs
20 min
Okonomiyaki
30 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min