![Wonton soup (pork) Wonton soup (pork)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E31CA89D-C9A4-479B-9464-8453C191ABB2/Derivates/b5e54c20-0b16-421d-a111-e0382e5baa0a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Wontons (pork)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy, roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, for garnishing
- red chilli oil, for garnishing (optional - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 37.1 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1193.7 mg
Alternatywne przepisy
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Beef and mushroom stroganoff
40min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 Std. 20 Min
Sweet and sour pork ribs
35min
Beef fajitas
30 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Honeycomb
1 godz. 30 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min