Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Wontons (pork)
- 40 g olive oil, plus extra for greasing
- 150 g fresh Swiss brown mushrooms, or fresh shiitake mushrooms, caps only, cut into halves or quarters
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g piece fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 10 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
Broth
- 2 tsp sugar
- 20 g Shaoxing wine
- 50 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 1500 g water
- 24 wonton wrappers (1 packet)
- 5 cm piece fresh ginger, peeled and cut into julienne
- 6 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 15 g soy sauce
- 1 bunch bok choy, roughly chopped
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, for garnishing
- red chilli oil, for garnishing (optional - see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1991.4 kJ / 474.2 kcal
- Białko
- 24.1 g
- Węglowodany
- 37.1 g
- Tłuszcz
- 24.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 1193.7 mg
Alternatywne przepisy
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Wonton soup
1h
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Hoisin pork bowl
30 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Wonton soup (vegetarian)
45 min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Teriyaki salmon bao
1 Std. 50 Min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min