Urządzenia i Akcesoria
Pork and prawn dumplings
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
112.6 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
213 kJ /
50.7 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Wonton soup (pork)
45 min
Green onion flatbreads
55 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Prawn wontons
2 godz.
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 godz.
Cha gio (spring rolls)
55 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 godz.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.