
Urządzenia i Akcesoria
Pork and prawn dumplings
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
12 portions
Składniki
Dumpling wrappers
-
plain flour75 g
-
egg yolk1
-
water25 g
-
salt1 - 2 pinches
Pork and prawn filling
-
peeled raw prawns80 g
-
piece fresh ginger peeled1 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
pork mince100 g
-
sesame oil1 tsp
-
Chinese cooking wine1 tsp
-
light soy sauce2 tsp
-
white pepper1 - 2 pinches
-
cornflour plus extra for dusting¼ tsp
Assembly
-
water plus extra for brushing500 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
50.7 kcal /
213 kJ
Białko
3.9 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Sód
112.6 mg