![Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7A38744D-D905-410C-84CB-CE10DA2FE304/Derivates/70E92083-7DEF-4B60-B23B-929B55571C74.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 250 g Chinese vermicelli noodles (made from mung beans or rice)
- warm water, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (opcjonalnie)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
lub 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 gram green beans
- 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1832 kJ / 438 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Kimchi chicken
35min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Vegetable potato salad with chicken
1 godz. 15 min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Pork with black bean sauce
30 min
One pot pasta with chorizo
35min
Beef "Burgundy"
40 min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35min
Chicken and sweet corn soup
30 min