Urządzenia i Akcesoria
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
vermicelli noodles (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
warm water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
oil40 g
-
salt (opcjonalnie)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine or white wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns peeled and deveined200 - 250 g
-
green beans200 g
-
spring onions/shallots cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
16 g
Kalorie
1832 kJ /
438 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
66 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Pork san choy bau
25 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Spaghetti carbonara
35 Min
Niu rou mian (beef noodles)
35 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Hot and sour pineapple pork with turmeric rice
55 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min