Urządzenia i Akcesoria
Cha gio (spring rolls)
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
18 portions
Składniki
-
vermicelli noodles50 g
-
dried shiitake mushrooms cut into pieces10 g
-
boiling water for soaking
-
eschalot cut into pieces30 g
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves and stalks, torn into pieces5 sprigs
-
carrot cut into pieces (3-4 cm)100 g
-
pork mince broken into pieces500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
spring roll pastry sheets18
-
water for brushing
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
237.2 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
396.5 kJ /
94.4 kcal
Tłuszcz
5.1 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
5.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Fresh pasta dough
1 godz.
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Pork and prawn dumplings
55 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Beef buns
50 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Wonton soup
1 godz.