Urządzenia i Akcesoria
Steamed cabbage and pork dumplings
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
32 pieces
Składniki
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing
-
water plus extra as needed150 g
-
plain flour300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut into pieces400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil (15 g)1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Chevre (Matthew Kenney) Metric
22 godz. 5 min
Wonton wrappers
55 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Dim sum 'Shao mai'
2 godz.
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Cha gio (spring rolls)
55 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.