
Urządzenia i Akcesoria
Pitte pie calabresi
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
17 pezzi
Składniki
Impasto
-
500 g di farina tipo 00
-
150 g di zucchero
-
80 g di strutto
-
3 uova
-
1 bustina di lievito in polvere per dolci
-
20 g di latte
-
farina tipo 00 q.b. per infarinare
Ripieno
-
100 g di frutta secca mista (nocciole, mandorle, fichi secchi)
-
200 g di confettura di uva fragola, more o ciliegie
-
2 cucchiai di cacao amaro in polvere
Termine della preparazione
-
1 tuorlo
-
2 cucchiai di latte
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
264 kcal /
1104 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
10.2 g
Węglowodany
39.4 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Calabria in cucina
5 Przepisów
Włochy
Włochy