Urządzenia i Akcesoria
Ravioli fritti salati
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
25 pezzi
Składniki
Pasta
-
300 g di farina tipo 00
-
130 g di acqua
-
60 g olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Ripieno
-
100 g Emmental
-
120 g di speck a cubetti
Terminare la preparazione
-
farina tipo 00 q.b.
-
olio di arachidi q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.9 g
Kalorie
787.5 kJ /
188.2 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Carnevale salato
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Pizza chiena
5h
Crêpes di carote con salsa al pomodoro
1h
Panzerotti alla romana
55min
Crocchette di patate e speck
3h 20min
Chiacchiere salate
55min
Patate Dauphine
1h 50min
Crocchette di patate
1h 10min
A ‘ngornata
2h 20min
Anelli di cipolla fritti
35min
Pizzette fritte
1h 55min
Bomboloni salati
3h 20min
Calzoni fritti napoletani
2h 30min