Urządzenia i Akcesoria
Ravioli fritti salati
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
25 pezzi
Składniki
Pasta
-
300 g di farina tipo 00
-
130 g di acqua
-
60 g olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
Ripieno
-
100 g Emmental
-
120 g di speck a cubetti
Terminare la preparazione
-
farina tipo 00 q.b.
-
olio di arachidi q.b.
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
3.9 g
Kalorie
787.5 kJ /
188.2 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Carnevale salato
5 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Panzerotti alla romana
55 min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5 godz. 15 min
A ‘ngornata
2 godz. 20 min
Ciambelline ai formaggi
30 min
Babka salata al salmone affumicato
4 godz.
Ravioli di ricotta
2 godz.
Gelatine di marshmallows
24 godz. 45 min
Fatayer con formaggio e menta
1 godz.
Canascione
3 godz. 10 min
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4 godz. 40 min
Mazzolini di pasta sfoglia speck e formaggio
3 godz. 50 min
Cipollata
1 godz.