Urządzenia i Akcesoria
Ciambella ciociara
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz.
9 pezzi
Składniki
-
360 g di acqua
-
3 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
500 g di farina manitoba
-
100 g farina tipo 0
-
15 g di sale
-
5 - 10 g di semi di finocchio, a piacere5 - 10 g di semi di anice a piacere
-
2 cucchiai olio extravergine di oliva
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
646 mg
Białko
6.3 g
Kalorie
1081.4 kJ /
258.3 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
L'Italia da gustare
70 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Pane sciapo umbro
14h
Pizza di pasqua dolce
3h
Colomba classica
6h 45min
Ciambelline al vino rosso
1h
Pagnotta casereccia
5h 10min
Torcion dolce
3h 30min
Tozzetti
1h 30min
Ciambelle di Carnevale
4h 5min
Maritozzo romano
11h