
Urządzenia i Akcesoria
Veneziane mignon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
12 porzioni
Składniki
Pasta sfoglia
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina tipo 00 + q.b.
-
½ cucchiaino di sale
-
90 g di acqua fredda + q.b.
Pan di Spagna
-
10 di burro
-
4 uova
-
100 g di zucchero
-
1 cucchiaino di zucchero vanigliato
-
120 g di farina tipo 00
-
1 pizzico di sale (opcjonalnie)
Farcitura
-
530 g di latte
-
50 g di limoncello
-
2 uova
-
100 g di zucchero
-
40 g di farina tipo 00
-
180 g di liquore Strega
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
455 kcal /
1904 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
56.3 g
Błonnik
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ricette gourmet
10 Przepisów
Włochy
Włochy