Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di cipolla bianca a pezzi
- 50 g di burro a pezzi
- 2 cucchiaini di curry in polvere
- 15 g di farina tipo 00
- 500 g di liquido di cottura delle cozze filtrato (freddo, vedere consigli)
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (alloro, timo, prezzemolo, gambo di cipollotto)
- 150 g di panna da cucina
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 515 kJ / 123 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gelato ai frutti di bosco
12h 15min
Crespelle al riso farcite
2h 50min
Condimento allo yogurt
5min
Crema inglese
15 min
Condimento francese cremoso
Ninguna valoración
Torta gelato napoletana
18 Std. 55 Min
Gazpacho arancia e carote con chantilly all'aneto
25 min
Salsa belga
Ninguna valoración
Uova sode dolci
1h 20min
Shirataki di konjac al timo, borlotti e speck (senza glutine)
20min
Gelato al caramello salato
8h 25min
Gelato alle fragoline di bosco
20min