
Urządzenia i Akcesoria
Semifreddo pesche e albicocche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
6 porzioni
Składniki
Semifreddo
-
fogli di gelatina (1,9 g l'uno), + q.b. di acqua per ammollo9
-
di zucchero semolato150 g
-
di pesche a dadini150 g
-
di albicocche a dadini150 g
-
di miele60 g
-
di timo fresco1 rametto
-
di succo di limone15 g
-
di ricotta fresca scolata dal siero500 g
-
di panna (35% di grassi)200 g
Per terminare
-
di pesche a spicchi sottili50 g
-
di albicocche a spicchi sottili50 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
411 kcal /
1724 kJ
Białko
14 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fantasia di frutta
11 Przepisów
Włochy
Włochy