Panna cotta al grano saraceno

Panna cotta al grano saraceno

3.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 porzioni

Składniki

  • di latte
    300 g
  • di grano saraceno
    80 g
  • fogli di gelatina (2 g l'uno) ammollata 10 minuti in acqua fredda e strizzata
    2
  • di panna (35% di grassi)
    300 g
  • di zucchero grezzo
    50 g
  • di acqua
    30 g
  • di zucchero
    30 g
  • di fragole
    200 g
  • di liquore (opcjonalnie) al miele (tipo Chouchen Bretone)
    15 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 354 kcal / 832 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 22 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...