![Charlotte alle pere (senza glutine) Charlotte alle pere (senza glutine)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E97F4501-A234-417F-A368-7906FA06D517/Derivates/130AED93-4D6A-42BB-8FF8-35E2EE0560F5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Biscotto savoiardo
- 30 g di fecola di patate
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
- 80 g di zucchero di canna
- 3 uova a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Sciroppo e pere
- 250 g di acqua
- 100 g di zucchero di canna
- 4 pere Williams sbucciate, a spicchi
Terminare la preparazione
- 1000 g di bevanda a base di cocco
- 20 g di agar agar, in polvere
- 120 g di zucchero di canna
- 5 tuorli d'uovo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2961 kJ / 708 kcal
- Białko
- 10.2 g
- Węglowodany
- 77.3 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 3.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Budino al mango e cioccolato con sciroppo allo zenzero
3 Std. 30 Min
Cocktail alla frutta
10 Min
Pappa al pomodoro, frittata di spinaci e ratatouille (TM6)
1hod. 5min
Gelato all'avocado e vaniglia
12h
Crumble ai frutti rossi (senza glutine)
45 Min
Avocado cheesecake
3 Std. 30 Min
Gelato cocco-caramello con crêpes (senza lattosio)
8h 20 min
Cheesecake alle fragole sullo stecco
6h 20min
Torta alla crema e albicocche (senza glutine)
1hod. 5min
"Birra" allo zenzero
10 Min
Corona di riso agrumata ai gamberetti e mazzancolle
1hod.
Aperitivo al sedano
10 Min