
Urządzenia i Akcesoria
Tortine all'albicocca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porzioni
Składniki
-
di burro10 g
-
di zucchero100 g
-
uova2
-
di olio di semi di girasole30 g
-
di farina tipo 0080 g
-
di zucchero vanigliato, fatto in casa1 bustina
-
di latte300 g
-
albicocche a metà3
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
237 kcal /
992 kJ
Białko
5.8 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
32.9 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Albicocche
5 Przepisów
Włochy
Włochy