清蒸粉丝花蛤

清蒸粉丝花蛤

4.8 25 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 粉丝 在水中泡软沥干后约重150克
    50 克
  • 蛤蜊 提前泡水吐沙
    250 克
  • 料酒
    10 克
  • 新鲜小米椒 去籽
    1 支
  • 蚝油
    15 克
  • 蒜头 切末
    15 克
  • 生抽
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 10 克
  • 切段
    2 支
  • 蒸煮用
    500 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 5.3 g
Kalorie 431 kJ / 103 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 13.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...