Urządzenia i Akcesoria
清蒸粉丝花蛤
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
粉丝 在水中泡软沥干后约重150克50 克
-
蛤蜊 提前泡水吐沙250 克
-
料酒10 克
-
新鲜小米椒 去籽1 支
-
蚝油15 克
-
蒜头 切末15 克
-
生抽10 克
-
姜 切片10 克
-
油10 克
-
葱 切段2 支
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
5.3 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
13.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny