Urządzenia i Akcesoria
小米粥煮鱼片
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
草鱼 取中段,切鱼片100 克
-
姜 切丝5 克
-
盐½ 茶匙
-
淀粉15 克
-
小米 提前用温水浸泡2小时,沥干100 克
-
高汤1000 克
-
枸杞 装饰用1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Białko
44.5 g
Kalorie
2757 kJ /
659 kcal
Tłuszcz
12.5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
92.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny