小米粥煮鱼片

小米粥煮鱼片

4.3 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 人份

Składniki

  • 草鱼 取中段,切鱼片
    100 克
  • 切丝
    5 克
  • ½ 茶匙
  • 淀粉
    15 克
  • 小米 提前用温水浸泡2小时,沥干
    100 克
  • 高汤
    1000 克
  • 枸杞 装饰用
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Białko 44.5 g
Kalorie 2757 kJ / 659 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 92.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...