虾皮炒芥菜

虾皮炒芥菜

4.8 8 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份

Składniki

  • 10 克
  • 淡味虾皮
    15 克
  • 芥菜 洗净沥干,切段
    300 克
  • 蚝油
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 1 小撮
  • 麻油 约1-2克
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 688.6 mg
Białko 6.5 g
Kalorie 288.5 kJ / 69 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...