Urządzenia i Akcesoria
虾皮炒芥菜
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
淡味虾皮15 克
-
芥菜 洗净沥干,切段300 克
-
蚝油5 克
-
生抽5 克
-
糖1 小撮
-
麻油 约1-2克½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
688.6 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
288.5 kJ /
69 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:冬天的温暖
10 Przepisów
Chiny
Chiny