Urządzenia i Akcesoria
肉末苦瓜条
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
肉糜30 克
-
姜 切末10 克
-
油10 克
-
苦瓜 去瓤后切条,约200克(见要诀)1 根
-
红甜椒 去籽,切丝,约100克1 个
-
糖½ 茶匙
-
芽菜10 克
-
辣豆瓣酱2 茶匙
-
生抽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
3.5 g
Kalorie
478 kJ /
114 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
辣味中国
70 Przepisów
Chiny
Chiny