Urządzenia i Akcesoria
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Schraubglas
Składniki
-
frischer Meerrettich in Stücken50 g
-
Wasser500 g
-
Salz2 ½ TL
-
Rote Bete, roh klein, mit Schale250 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben40 g
-
rote Zwiebeln halbiert100 g
-
Birne reif (240 g), in groben Würfeln1
-
Zitronensaft2 EL
-
Cranberrys, frisch150 g
-
brauner Zucker50 g
-
Rotweinessig5 EL
-
Senfkörner1 EL
-
roter Traubensaft200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
9 g
Kalorie
2617 kJ /
626 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
117 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bärlauch-Zabaglione
10 min
Gurken-Kokos-Relish
50 min
Quitten-Rotkohl
1 godz. 20 min
Asiatische Pflaumensauce
25 min
Kirsch-Ketchup
1 godz. 25 min
Quittenchutney
55 min
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Rotweinbirnen
3 godz. 20 min
Quitten-Meerrettich
30 min
Rote-Bete-Carpaccio
2 godz. 45 min
Scharfe Pflaumensauce
50 min