Urządzenia i Akcesoria
Cranberry-Chutney mit Roter Bete
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Schraubglas
Składniki
-
frischer Meerrettich in Stücken50 g
-
Wasser500 g
-
Salz2 ½ TL
-
Rote Bete, roh klein, mit Schale250 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben40 g
-
rote Zwiebeln halbiert100 g
-
Birne reif (240 g), in groben Würfeln1
-
Zitronensaft2 EL
-
Cranberrys, frisch150 g
-
brauner Zucker50 g
-
Rotweinessig5 EL
-
Senfkörner1 EL
-
roter Traubensaft200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
9 g
Kalorie
2617 kJ /
626 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
117 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Birnen-Chutney
50 min
Bunte Bete Rettich Salat mit Räucheraal
1 godz. 50 min
Rhabarber-Chutney
1 godz. 30 min
Mango Chutney
50 min
Asiatische Pflaumensauce
25 min
Quitten-Meerrettich
30 min
Exotisches Apfelmus
40 min
Kürbis-Aprikosen-Chutney
1 godz.
Kürbis-Apfel-Chutney
50 min
Quitten-Rotkohl
1 godz. 20 min
Kürbis-Quitten-Aufstrich
15 min
Quittenchutney
55 min