Grissini al prosciutto (senza glutine)

Grissini al prosciutto (senza glutine)

4.0 3 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
24 pezzi

Składniki

  • 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
  • 200 g di farina senza glutine per pizza o pasta + q.b.
  • 65 g di acqua fredda
  • 1 pizzico di sale
  • 100 g di prosciutto cotto a fette, consentito da prontuario
    100 g di prosciutto crudo, a fette, consentito da prontuario

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 393 kcal / 1644 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 30.6 g
Węglowodany 26.1 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...