![Pane di patate Pane di patate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FFAEA8B-6284-41B3-BACF-3DAC9960615C/Derivates/9005AA73-DC40-4D56-AD0B-326DDF7944CF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina tipo 0
- 100 g di farina di semola di grano duro +q.b. per infarinare
- 15 g di lievito di birra fresco
- 140 g di acqua tiepida
- 300 g di patate lesse, sbucciate e fredde
- 200 di farina di semola di grano duro
- 1 cucchiaino raso di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Białko
- 12.7 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan brioche integrale
21h 45min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Panini al latte
4h 50min
Pane alla birra
4 godz. 55 min
Corona bordolese
5hod. 20min
Pane con farina di mais
5h 5min
Treccia di grano duro alla salvia
5h
Pagnotta al rosmarino
3 Std. 30 Min
Nodini mediterranei
3j 50 menit
Ciabattine veloci
3h 10 min
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta casereccia
5小时 10 分钟