Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g di acqua
- 200 g di farina di farro
- 50 g di farina di grano saraceno
- 25 g di burro freddo
- 10 g di zucchero
- 10 g di sale
- ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio (2.5 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 213 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 9.1 g
- Tłuszcz
- 1.2 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane di grano saraceno
2u. 35min
Pane rustico ai semi
1 Std. 30 Min
Pane di segale
3 Std. 20 Min
Pagnotta di farro e semi di zucca
3 Std. 40 Min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50 Min
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Pizza Gourmet con salmone e avocado
3 Std. 30 Min
Bocconcini di quinoa e carote
30min
Biscotti leggeri con fragola e nocciole
30min
Spighette al kamut
3 godz. 55 min
Sbrisolette ripiene (senza glutine)
45 min
Crostini alle lenticchie (senza glutine)
1 Std. 30 Min