![Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/ABEDEB2D-6F48-42F3-BDB6-5D9F3951330C/Derivates/d5a7df9b-43be-4c43-8c97-2627060193af.jpg)
Wersje kompatybilne
Frollini salati al formaggio, olive e pomodori secchi
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di farina tipo 0
- 150 g di farina di grano saraceno
- 175 g di burro freddo a tocchetti
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 olive verdi denocciolate
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati e a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 222 kJ / 53 kcal
- Białko
- 1.5 g
- Węglowodany
- 3.7 g
- Tłuszcz
- 3.6 g
- Błonnik
- 0.2 g
Alternatywne przepisy
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Biscotti salati con olive nere e semi di chia
1h 30min
Canestrelli salati al formaggio e frutta secca
1h 30min
Ruote limone e pepe
1h
Bignè con tre mousse
2 godz.
Girelle integrali al tonno e ceci
8 Std.
Plumcake salato di primavera
1h
Grissini al formaggio
1h
Biscotti pomodori secchi e Gorgonzola
1h 30min
Grissoni rustici saporiti
1 Std. 40 Min
Frollini al pesto
1h 30min
Plumcake salato al tonno
55 min