Bignè al radicchio con glassa al taleggio

Bignè al radicchio con glassa al taleggio

4.1 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
18 pezzi

Składniki

Bignè
  • di acqua
    150 g
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di farina
    120 g
  • uova
    3
Crema al radicchio
  • scalogno
    ½
  • di speck
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di radicchio a listarelle
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato fresco
    2 pizzico
  • di latte
    250 g
  • di farina
    45 g
  • di burro a pezzi
    20 g
Glassa al taleggio
  • di Taleggio
    100 g
  • di latte
    200 g
  • di pepe
    1 pizzico

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 134 kcal / 561 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...