Romana-Röllchen mit Caesar-Dip

Romana-Röllchen mit Caesar-Dip

3.6 17 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz.
10 Portionen

Składniki

Caesar-Dip
  • Sonnenblumenöl
    130 g
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft
    30 g
  • Parmesan in groben Stücken
    20 g
  • Senf
    10 g
  • Eier getrennt
    2
  • Zitronensaft
    10 g
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Sahne
    60 g
Romana-Röllchen
  • Öl
    100 g
  • Knoblauchzehe
    ½
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Hähnchenbrust in dünnen Streifen (1 x 3 cm)
    200 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Paprika edelsüß zum Würzen
  • Toastbrot in Würfeln (2 cm)
    5 Scheiben
  • Römersalat in mundgerechten Stücken
    1 Stück
  • Filoteig (10 Blätter), 250 g
    1 Packung
  • Ei verquirlt
    1

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 9 g
Kalorie 1769 kJ / 422 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 2.7 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...