Urządzenia i Akcesoria
Glasierte Apfel-Spareribs
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Apfelsaft400 g
-
brauner Zucker100 g
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben25 g
-
Limettensaft20 g
-
Salz2 TL
-
Apfelessig2 TL
-
Kardamom, gemahlen¼ TL
-
schwarze Pfefferkörner½ TL
-
Fenchelsamen½ TL
-
Chiliflocken, getrocknet½ TL
-
Senfpulver½ TL
-
1 EL ApfelgeleeApfelmus1 EL
-
Kaffir-Limettenblätter, frisch2
-
Knoblauchzehen3
-
Sternanis2
-
Zimtstange1
-
Spareribs die einzelnen Rippen auseinandergeschnitten1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
1017 kJ /
243 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Barbecue
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mayonnaise mit gebrannten Frühlingszwiebeln
20 min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3 godz.
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 godz. 20 min
Schweinefilet im Zucchinimantel
1 godz. 15 min
Honig-Senf-Spareribs
4 godz. 20 min
Curryhuhn
2 godz. 40 min
Chicken Drums mit Malzbier-Dip
1 godz. 30 min
Graved Lachs
48 godz.
Spareribs vom Grill
6 godz. 45 min
Glasierte Spareribs
6 godz. 30 min
Brioche-Burger mit Camembert und Preiselbeeren
3 godz.
Marinade für Spare Ribs
10 min