Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)

Pastelitos de almendra con nata y frutos rojos (sin gluten)

4.6 13 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 unidades

Składniki

  • 200 g de almendras enteras con piel
  • 3 huevos
  • 150 g de azúcar
  • 1 cucharadita de azúcar vainillado
  • 35 g de fécula de maíz certificada sin gluten
  • 300 g de nata (35% de grasa)
  • 30 g de azúcar glas (y un poco más para espolvorear)
  • 1 chorrito de vainilla líquida
  • 80 - 100 g de frutos rojos frescos variados

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 428 kcal / 1788 kJ
Białko 8.57 g
Tłuszcz 28.76 g
Węglowodany 33.63 g
Błonnik 3.21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...