Urządzenia i Akcesoria
Pimientos agridulces
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
2 tarros
Składniki
-
750 g de vinagre de vino blanco
-
200 g de aceite de oliva virgen extra
-
200 g de azúcar
-
1 cucharada de sal
-
2 hojas de laurel secas2 hojas de laurel frescas
-
400 g de pimientos (rojos, verdes y amarillos) en tiras
-
agua
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 tarro
Białko
3.3 g
Kalorie
5723 kJ /
1368 kcal
Tłuszcz
100.5 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
120.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Conservas
14 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Calabacín confitado
40 min
Berenjenas al ajillo
50 min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min
Peras en almíbar
1 godz. 40 min
Mermelada y refresco de cítricos
45 min
Papillote de pencas de acelga
30 min
Conserva de tomates cherry
1 godz. 30 min
Verduras escabechadas
12 godz. 30 min
Mermelada de tomate
50 min
Dulce de batata
45 min
Pan de carne y verdura para dos
1 godz.
Pimientos marinados
55 min