Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de azúcar
- 1 cucharada de sal
-
2
hojas de laurel frescas
lub 2 hojas de laurel secas - 400 g de pimientos (rojos, verdes y amarillos) en tiras
- agua
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 5723 kJ / 1368 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 120.2 g
- Tłuszcz
- 100.5 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Riñones al jerez
1 Std.
Pimientos marinados
55min
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2 Std.
Zanahorias estofadas agridulces
1 Std.
Mermelada de zanahoria
40min
Remolacha fermentada
72 godz.
Calabacín encurtido en aceite
3h 20min
Zanahorias agridulces
1 Std.
Calabacín confitado
40min
Paté de berenjena y pimiento
50 Min
Mermelada agridulce de tomate
30 Min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min