Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 g de vinagre de vino blanco
- 200 g de aceite de oliva virgen extra
- 200 g de azúcar
- 1 cucharada de sal
-
2
hojas de laurel frescas
lub 2 hojas de laurel secas - 400 g de pimientos (rojos, verdes y amarillos) en tiras
- agua
- Wartości odżywcze
- na 1 tarro
- Kalorie
- 5723 kJ / 1368 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 120.2 g
- Tłuszcz
- 100.5 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Calabacín confitado
40 min
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Peras en almíbar
1h 40min
Coles de Bruselas al Pedro Ximénez
30 min
Conserva de calabacín picante con tomate
1h 40min
Calabacín encurtido en aceite
3 Std. 20 Min
Pimientos marinados
55 Min
Zanahorias estofadas agridulces
1h
Melocotones en almíbar
20 min
Guarnición agridulce de cebolla roja y calabacín
30 min
Mermelada de verano
55 Min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25h 50min