Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g de polenta
- 140 g de harina de repostería
- 60 g de azúcar
- 50 g de miel
- 2 cucharaditas rasas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de sal
- 1 huevo
- 250 g de leche
- 60 g de aceite de girasol (y un poco más para pincelar)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 728 kJ / 174 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panettone con nueces, arándanos y chocolate blanco
4h 20min
Bizcocho turco de té (cayli kek)
1 Std.
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan de leche
2h 20 min
Pan dulce de dátiles y cacahuetes
1 godz. 50 min
Pastel de cardamomo, anacardos y lima - Sri Lanka
1h 35min
Hogaza de vino tinto con nueces
15h 30min
Pan de queso brasileño sin gluten
1 godz. 10 min
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2h 20 min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1 Std.
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 Std.
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2h 45min