Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de queso parmesano en trozos
- 50 g de chalotas
- 150 g de bulbo de hinojo en trozos
- 20 g de aceite de oliva
- 320 g de arroz de grano redondo
- 100 g de vino blanco
- 700 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l) desmenuzada
- ½ - 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- 350 g de lomo de salmón fresco sin piel (en dados de aprox. 3 cm)
- 30 de mantequilla
- 1 cucharada de eneldo fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2605 kJ / 618 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 1.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto de espinacas y gambas
25 min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25 min
Risotto al vino tinto
25 min
Risotto con pera y gorgonzola
30 min
Risotto con salmón ahumado
20 min
Risotto con nueces, uvas y gorgonzola
30 min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1j
Risotto affumicato
30 min
Risotto integral de espárragos y puerros
1j
Risotto con calabacín y langostinos
55 Min
Risotto de parmesano y tomates secos
35 Min
Risotto de guisantes y jamón
30 min