Yakisoba de camarón

Yakisoba de camarón

3.9 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

  • 1500 g de agua
  • 400 g de camarón mediano crudo pelado y desvenado
  • 1 cda de salsa de soya
  • 1 cdita de mirin
  • 300 g de soba
  • 15 g de aceite de ajonjolí
  • 10 g de aceite de chile rojo
  • 1 rebanada de jengibre (0.5 cm)
  • 120 g de cebolla cortada
  • 180 g de pimiento rojo cortado en tiras
  • 180 g pimiento verde cortado en tiras
  • 40 g de salsa de ostión
  • ½ cdita de ajo en polvo
  • 200 g de germen de soya fresco
  • 3 cdas de ajonjolí tostado

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 466 kcal / 1946 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...