Urządzenia i Akcesoria
金丝肉饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
22 个
Składniki
内馅
-
猪油40 克
-
莲蓉馅200 克
-
肉松50 克
水皮
-
面粉 中筋200 克
-
糖80 克
-
猪油80 克
-
水80 克
油芯
-
猪油100 克
-
低筋面粉200 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
2 g
Kalorie
862 kJ /
206 kcal
Tłuszcz
11.4 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
24.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙滋味
66 Przepisów
Chiny
Chiny