Urządzenia i Akcesoria
维C番茄柠檬果昔
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
2 人份
Składniki
-
番茄 切块400 克
-
苹果 带皮切块,去核100 克
-
柠檬 切块,去籽30 克
-
矿泉水200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
11 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
276 kJ /
66 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
16.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高轻松吃
30 Przepisów
Chiny
Chiny
免疫力补给站
21 Przepisów
Chiny
Chiny