牛尾腌笃鲜

牛尾腌笃鲜

4.9 11 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 人份

Składniki

  • 2 片
  • 20 克
  • 选春笋,切片
    300 克
  • 牛尾 切段,约5×5厘米,焯水洗净
    500 克
  • 1250 克
  • 咸肉 焯水洗净
    150 克
  • 料酒
    20 克
  • 依个人口味调节
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 49.3 mg
Białko 20 g
Kalorie 1108.8 kJ / 265 kcal
Tłuszcz 19.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...