Urządzenia i Akcesoria
牛尾腌笃鲜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 人份
Składniki
-
姜2 片
-
油20 克
-
笋 选春笋,切片300 克
-
牛尾 切段,约5×5厘米,焯水洗净500 克
-
水1250 克
-
咸肉 焯水洗净150 克
-
料酒20 克
-
盐 依个人口味调节1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
49.3 mg
Białko
20 g
Kalorie
1108.8 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
19.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
牛肉诱惑
10 Przepisów
Chiny
Chiny