二荆条皮蛋擂茄子

二荆条皮蛋擂茄子

3.8 13 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 500 克
  • 茄子 选用细条状的茄子
    350 克
  • 蒜头
    3 瓣
  • 二荆条 切约5厘米段
    150 克
  • 生抽
    15 克
  • 蚝油
    5 克
  • 约½茶匙
    3 克
  • 麻油
    5 克
  • 皮蛋 切块
    2 颗

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 217.9 mg
Białko 5.6 g
Kalorie 402.8 kJ / 96.3 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 10.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...