生椒牛百叶

生椒牛百叶

4.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份

Składniki

  • 800 克
  • 牛百叶 切片
    300 克
  • 冰水 冷却用
  • 新鲜小米椒
    20 克
  • 蒜头
    10 克
  • ½ 茶匙
  • 生抽
    15 克
  • 花椒油
    10 克
  • 麻油
    20 克
  • 香菜 适量,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.6 g
Kalorie 700 kJ / 167.3 kcal
Tłuszcz 11.9 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...