Urządzenia i Akcesoria
生椒牛百叶
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
3 人份
Składniki
-
水800 克
-
牛百叶 切片300 克
-
冰水 冷却用
-
新鲜小米椒20 克
-
蒜头10 克
-
盐½ 茶匙
-
生抽15 克
-
花椒油10 克
-
麻油20 克
-
香菜 适量,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.6 g
Kalorie
700 kJ /
167.3 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny