Urządzenia i Akcesoria
桂花糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 个
Składniki
-
糯米粉30 克
-
粘米粉70 克
-
牛奶70 克
-
细砂糖10 克
-
干桂花 装饰用
-
水 蒸煮用500 克
-
桂花蜜 搭配享用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
3.9 mg
Białko
1 g
Kalorie
235.1 kJ /
56.3 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
11.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
地道中国菜:秋天的成熟
10 Przepisów
Chiny
Chiny