
Urządzenia i Akcesoria
桂花糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
8 个
Składniki
-
糯米粉30 克
-
粘米粉70 克
-
牛奶70 克
-
细砂糖10 克
-
干桂花 ,装饰用
-
水 ,蒸煮用500 克
-
桂花蜜 ,搭配享用
Wartości odżywcze na 1 个
Kalorie
56.3 kcal /
235.1 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
11.8 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
3.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

地道中国菜:秋天的成熟
10 Przepisów
Chiny
Chiny