Urządzenia i Akcesoria
Pork and Mushroom Broth
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 portions
Składniki
Sauce
-
sugar5 g
-
soy sauce30 g
-
rice vinegar120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Marinade
-
pork meat, lean, sinew free cut in thin strips100 g
-
soy sauce5 g
-
sherry5 g
-
cornflour5 g
-
water20 g
-
sesame oil plus extra for drizzling5 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling1 pinch
Broth
-
dried shiitake mushrooms25 g
-
dried wood ear mushrooms (see tip)15 g
-
dried enokitake mushrooms15 g
-
water plus enough extra, hot, for soaking1560 g
-
cornflour30 g
-
vegetable oil5 g
-
medium eggs beaten2
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l)1
-
tofu cut in small cubes250 g
-
coriander leaves20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
155 kJ /
37 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Pineapple Chicken
1 godz.
Seafood Rice
1 godz. 15 min
Onion soup
1 godz. 10 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Tofu stew
30 min
Mussels in spicy tomato sauce
45 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min