Urządzenia i Akcesoria
Pork and Mushroom Broth
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
10 portions
Składniki
Sauce
-
sugar5 g
-
soy sauce30 g
-
rice vinegar120 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Marinade
-
pork meat, lean, sinew free cut in thin strips100 g
-
soy sauce5 g
-
sherry5 g
-
cornflour5 g
-
water20 g
-
sesame oil plus extra for drizzling5 g
-
fresh red chilli halved, deseeded1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus extra for sprinkling1 pinch
Broth
-
dried shiitake mushrooms25 g
-
dried wood ear mushrooms (see tip)15 g
-
dried enokitake mushrooms15 g
-
water plus enough extra, hot, for soaking1560 g
-
cornflour30 g
-
vegetable oil5 g
-
medium eggs beaten2
-
1 heaped tsp beef stock paste, homemadebeef stock cube (for 0.5 l)1
-
tofu cut in small cubes250 g
-
coriander leaves20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
155 kJ /
37 kcal
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caldeirada (Fish Stew)
45 min
Clams with Garlic Sauce
2 godz. 40 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Beef Noodle Pho
45 min
Braised Chicken with Chestnuts
40 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1 godz. 5 min
Veracruz Fish
30 min
Fish Stew
45 min
Oriental Pork Meatballs with Noodles
1 godz.
Summer seafood soup
45 min