Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 onion, halved
- 2 garlic cloves
- 5 cm fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g butter, diced
- 1 - 2 tsp curry powder, to taste
- 4 carrots, cut in pieces (3 cm)
- 1 - 2 Granny Smith apples, peeled, cored and cut in pieces (2 cm)
- 500 g water
-
1
Tbsp meat stock paste (see tips)
lub 1 Tbsp vegetable stock paste (see tips) - 2 Tbsp tomato paste
- 2 dried bay leaves
- 400 g tinned chickpeas, rinsed and well drained (weight is pre-draining)
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to garnish
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp olive oil
- ¼ tsp curry powder
- 250 g whipping cream
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1580 kJ / 376 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Błonnik
- 7.5 g
Alternatywne przepisy
Carrot and Coriander Soup
25min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Curried Parsnip Soup
30 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Celeriac and Apple Soup
55min
Carrot and Coriander Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Watercress Soup
25min