Urządzenia i Akcesoria
Carrot and Coriander Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
red split lentils30 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
carrots cut in pieces (3-4 cm)300 g
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced50 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh coriander leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing2 sprigs
-
single cream, plus extra for serving if desiredmilk plus extra for serving if desired100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
308.3 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
735.8 kJ /
175.9 kcal
Tłuszcz
11.5 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Carrot and Coriander Soup
25 Min
Broccoli and stilton soup
30 Min
Creamy Tomato Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Ratatouille
40 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30 Min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min