Urządzenia i Akcesoria
Butterscotch Banana Sponge Pudding
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 portions
Składniki
Sponge
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing85 g
-
caster sugar140 g
-
self-raising flour175 g
-
banana (approx. 240 g)1
-
milk150 g
-
large egg1
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
Butterscotch Sauce
-
unsalted butter diced50 g
-
light brown sugar130 g
-
golden syrup30 g
-
water250 g
-
banana (approx. 240 g)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
1674 kJ /
400 kcal
Tłuszcz
15.4 g
Węglowodany
61.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sweet
80 Przepisów
Wielka Brytania i Irlandia
Wielka Brytania i Irlandia
Może spodoba Ci się również...
Brioche Berry Pudding
1 godz.
Chocolate Fudge Cake
1 godz.
Cranberry Macadamia Granola Bar
1 godz. 30 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 godz. 30 min
Peanut Butter Cheesecake
5 godz. 40 min
Bakewell Tart
1 godz. 50 min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1 godz. 25 min
Sticky Jamaican Ginger Cake
25 godz.
Pineapple and Coconut Cheesecake Bars
7 godz. 10 min
Banana Blondies
40 min
Seriously Lemony Slice
1 godz. 20 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.