Urządzenia i Akcesoria
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
20 pieces
Składniki
Éclairs
-
unsalted butter diced80 g
-
water cold250 g
-
fine sea salt2 pinches
-
plain flour120 g
-
medium eggs3
Creamy Cod Roe
-
codfish roe smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours125 g
-
lemon juice25 g
-
garlic clove1
-
rapeseed oil75 g
-
water hot1 Tbsp
-
peanut oil75 g
Horseradish Cream
-
fresh horseradish peeled, cut in pieces25 g
-
boiling water2 Tbsp
-
white wine vinegar1 Tbsp
-
caster sugar1 pinch
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
double cream200 g
Serving
-
caviar or avrugar55 g
-
mustard cress for garnishing
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2.8 g
Kalorie
772 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna Cotta
6 godz. 15 min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 godz. 10 min
Wildberry Jam
1 godz.
Crème caramel (flan)
3 godz.
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4 godz. 10 min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Béarnaise sauce
15 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10 min